woensdag 20 mei 2015

Trijntje, laat ze maar praten!


Er zijn er niet veel die je dit nadoen. Want daar stond je dan. De zenuwen gierden je door de keel. Dat was te zien maar niet te horen. Je gaf alles wat je had en je genoot er gaandeweg zelfs van. Oké, dat comfy broekpak gaf je geen glans,  maar daar gáát het niet om. 

Want meid, wat heb jij een strot! Jij hebt volume in de hoge en lage tonen en alles daar tussen in. Daar kan menig deelnemer aan deze farce nog een puntje aan zuigen. Want wat was het verder een waardeloze show. 

Iedere seconde ingestudeerd. Geen shot spontaan. De interviews waren bij het gezapige af. De humor was van kleuterniveau. En dat voelden wij in de huiskamer van onze haarwortels tot onze tenen. In diezelfde tenen die soms krom gingen bij enkele deelnemers omdat de doorsnee kandidaat van The Voice een betere inzending was geweest. Commentator Jan Smit verwoorde het zeer smakelijk en eerlijk. Op Twitter ging het los. Wat hebben we gelachen om de vele satirische opmerkingen op al die andere landen. 

Maar Trijntje, jij was top. Je steeg boven jezelf uit maar je lied was simpelweg... te simpel. Je kunt gerust met opgeheven hoofd in het veelbesproken treintje naar huis.

Dankjewel voor een heerlijk avondje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten